Frivilliga Radioorganisationen

FRO Södertörn

FRO Södertörn

Kontaktinformation

FRO Södertörn
Oscars väg 41
136 49 VEGA
E-post: sodertorn@fro.se
Tel: 0707670081

Välkommen till FRO Södertörn

SodertornAvdelningsområdet är från Nynäshamn i söder till Nacka i öster, med basen i Haninge. Vi har medlemmar i hela detta område, men alldeles oavsett var man bor i Stockholmsområdet är det ju lätt att ta sig till den avdelning man helst vill engagera sig i. Thomas Engström, som många FRO:are känner igen sedan tidigare, har tillsammans andra radiointresserade startat avdelningen.

Ambitionen är att kunna stödja Haninge kommun med kommunsignalister och stödja de frivilligresurser som finns idag, bland annat FRG Haninge med sambandsresurser. FRO Södertörn är också intressserade av amatörradio, all form av licensfri radiokommunikation samt digital radiokommunikation (i synnerhet DMR) och datakommunikation i allmänhet.

Snart kommer FRO Södertörn att kunna flytta in i nyrenoverade lokaler som Haninge kommun upplåter. FRO Södertörn kommer att dela lokaler med Stockholm läns Radioamatörer och Thomas, som är djupt engagerad i bägge organisationerna, tycker det är positivt att man kan jobba tätt ihop.

Bli medlem!

Vill du bli medlem i FRO Södertörn? Gå till Bli medlem i FRO och välj förbund FRO Stockholm och ange att du vill bli medlem i avdelningen FRO Södertörn under "övrigt" så löser vi det! Du kan även delta i FRO Södertörns grupp på facebook

Information från avdelningen FRO Södertörn

FRO Södertörn Avd 448 kommer den 16 augusti att ha ett möte med förbundet. 

FRO Södertörn Avd 448 kommer att kalla medlemmarna till en stämma för att tillsätta en avdelningsstyrelse efter mötet den 16 aug med förbundet. 

FRO Södertörn Avd 448 kommer att behöva frivilliga medlemmar till styrelse poster inom FRO Södertörn. Vid intresse vänligen kontakta Thomas Engström på nedanstående e-post: thomas.engstrom@fro.se eller sodertorn@fro.se

 

 

Välkommen till FRO Södertörn

FRO Södertörn är en ny startad avdelning som tillhör förbundet FRO Stockholm.

Vi har ambitioner att ordna med radiodagar, både för amatörradio (vår klubbstation har signalen SL0ZZH), licensfri radio och radionät i FROs regi. Man avser även utbilda signalister. Vi kommer också att stödja FRO Stockholms sambandsverksamhet i vid olika de många event där FRO hjälper till - "vi är ju ett förbund så det är klart vi hjälps åt!".

Styrelse för FRO Södertörn

Ordförande: Thomas Engström
Vice ordförande:   Vakant
Sekreterare: Magnus Wiklund 
Kassör: Stefan Nilsson
Ledamöter: Jonas Larsson
  Sande Lazarov
Ersättare: Ronny Jacobsson

 

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök